Slagman Marlon light

Slagman Groep

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijfsarchief
Activiteiten
Specialist in complexe mechanische bewerkingen en het ontwerpen en compleet vervaardigen van complexe frames, modules en machines.
Cluster
Metaal/Kunststof
VADO deelneming sinds
2023 - heden

Slagman Groep richt zich op complexe mechanische bewerkingen (waaronder laserlassen) en het ontwerpen en compleet vervaardigen van complexe frames, modules en machines. Slagman is gespecialiseerd in Quick Response Manufacturing (QRM) en het snel kunnen ontwerpen en produceren van prototypes.

Slagman, gevestigd in Doetinchem, heeft veelzijdige productiefaciliteiten waardoor zij het ontwerp en de productie van enkelstuks en kleine series van producten met een grote complexiteit qua vorm, materiaal en toleranties in eigen huis kan uitvoeren. Hierdoor kan Slagman zeer snel modificaties uitvoeren of prototypes en nul-series produceren. Klanten worden hierdoor in staat gesteld om hun ontwerpen te valideren en aan te passen voordat ze naar grootschalige productie overgaan. Verder beschikt de onderneming over hoogwaardige faciliteiten voor kwaliteitscontrole en -borging.

Alle activiteiten – van 3D-scannen en 3D-engineering tot en met het volledige productie- en montageproces voert Slagman in eigen huis uit. Dat vertaalt zich in een doordacht ontwerp, waarna ze alle benodigde onderdelen zelf kan produceren, assembleren, plaatsen, inbedrijfstellen en onderhouden. Hiervoor beschikt zij bijvoorbeeld over meerassige CNC-bewerkingsmachines, geavanceerde CAD/CAM-software en hightech gereedschappen, spanmiddelen en controlefaciliteiten.

Slagman is actief in meerdere sectoren, waaronder hoogwaardige machinebouw, procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie, (nucleair) medische wereld, automotive sector en de lucht- en ruimtevaart.

Rationale investering VADO

Binnen VADO bundelen meerdere hoogwaardige hightech-ondernemingen hun competenties op het gebied van mechanische bewerkingen onder de naam Anvil Industries. Met de overname van Slagman breidt Anvil Industries haar groep van technologiebedrijven uit met een specialist die onder andere sterk is in complexe framebouw, QRM en prototyping. Van deze specialismen zullen nu ook de opdrachtgevers van de andere Anvil-bedrijven kunnen gaan profiteren. Hierdoor kan Anvil haar rol als technology partner voor haar opdrachtgevers steeds verder uitbouwen.

Voor meer informatie over Slagman Groep of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Eric Liebers via e.liebers@vado.nl.

Laden ...
  • “We zijn verheugd met de integratie van Slagman in de Anvil Groep. Deze samenwerking brengt synergie en schaalvoordelen met zich mee, terwijl het vertrouwen van onze klanten wordt versterkt door de stabiliteit en continuïteit die we als Groep kunnen bieden. Met de kennis vanuit deze Groep zijn we nog meer in staat om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten."

    Robert PelgrimPlantmanagerSlagman Groep
    Lees meer
    image-2527

Andere bedrijven uit dit cluster

Jansen Smile
Metaal/Kunststof
Anvil Industries

Groep van bedrijven gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige mechanische componenten en samenstellingen

Culobel
Metaal/Kunststof
Culobel

Metaalperserij gespecialiseerd in zwaar dieptrekwerk, assemblage en drukvaten

Bato Product design
Metaal/Kunststof
Bato

Producent van hoogwaardige kunststof producten voor de tuinbouwbranche

Contour Covering
Metaal/Kunststof
Contour Covering Technology

Specialist in fijn plaatwerk en modulebouw

Jansen Smile
Metaal/Kunststof
Jansen Machining Technology

Specialist in de verspaning, producent van nauwkeurige mechanische onderdelen en samenstellingen

Job Precesion
Metaal/Kunststof
Job Precision

Producent van hoog precisie fijnmechanische componenten

Lacom Budel
Metaal/Kunststof
Lacom

Producent van mechanische onderdelen, (las)samenstellingen, hydraulische cilinders en Kinetic autolaadkranen

Pekago medewerker
Metaal/Kunststof
Pekago Covering Technology

Spuitgieten, lakken en samenstellen van hoogwaardige kunststof behuizingen en technische onderdelen

Rols machineonderdelen
Metaal/Kunststof
Rols Machineonderdelen

Specialist in het verspanen van seriematige onderdelen

Werkwijze
Metaal/Kunststof
BKL

Producent van hoogwaardige hijs-, hef en transportgereedschappen voor high-tech afnemers, speciaalmachines