Pekago Covering Technology

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijvenoverzicht
Activiteiten
Spuitgietbedrijf voor kunststof behuizingen en technische spuitgietonderdelen
Cluster
Metaal/Kunststof
VADO deelneming sinds
1998- heden

Pekago Covering Technology is een spuitgietbedrijf dat in opdracht van klanten kunststof behuizingen en technische spuitgietdelen ontwikkelt en produceert.

Aanvullend aan compact-spuitgieten en thermoplastisch schuimgieten (TSG) worden producten gelakt, geassembleerd en voorzien van o.a. bedrukkingen. Pekago Covering Technology ontwikkelt zelf spuitgietmatrijzen en adviseert klanten op het gebied van maakbaarheid van kunststofproducten. De afzetmarkten zijn o.a. medical devices, aircraft interiors, analytical devices en vision systems. Het machinepark van Pekago Covering Technology is speciaal uitgerust voor een grote verscheidenheid aan (technische en high-performance) kunststoffen en voor het maken van kleine tot zeer grote spuitgiet- en TSG-delen. Pekago Covering Technology is gevestigd in Goirle en heeft circa 50 medewerkers in dienst.

Bekijk hier de video: Pekago, Ondernemen met VADO

video-

Rationale investering VADO

Pekago Covering Technology biedt een unieke combinatie van eigen engineering, (TSG)spuitgieten, lakken en assembleren. Hiermee kunnen hoogwaardige producten worden gemaakt voor veeleisende klanten.

Voor meer informatie over Pekago Covering Technology of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Eric Liebers via e.liebers@vado.nl.

Laden ...
  • "Ik zit hier als directeur alsof het mijn eigen organisatie is. Ik vind het een optimale manier van samenwerken. VADO is niet van het ingrijpen met een korte horizon, maar zij richten zich op de lange termijn. Zij stellen de vraag of je de weg die je hebt uitgezet, ook daadwerkelijk bewandelt. Die ruimte krijg je bij VADO. Dat betekent dat je echt kunt ondernemen."

    Marcel VerbeekAlgemeen directeurPekago Covering Technology
    image-724