Anvil Industries

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijvenoverzicht
Activiteiten
Specialistische producent van hoogwaardige mechanische componenten
Cluster
Metaal/Kunststof
VADO deelneming sinds
1989 - heden

Anvil Industries is een groep van bedrijven gespecialiseerd in het produceren van mechanische onderdelen en samenstellingen hiervan.

Klanten zijn OEM’s en tier-1’s in semicon, medisch, intralogistiek, optisch/analytisch en  machinebouw. Kerncompetenties zijn engineering, verspanen, slijpen, draadvonken, plaatwerken, lassen, assembleren, testen en cleanroom verpakken.
Anvil Industries bestaat uit de bedrijven Rols Machineonderdelen (Geldrop), Job Precision (Valkenswaard), BKL (Nuenen), Jansen Machining Technology (Valkenswaard), Contour Covering Technology (Winterswijk), Contour Advanced Systems (Varsseveld) en Innclose (Varsseveld).
Ieder bedrijf heeft zijn specifieke sterktes en kerncompetenties.  Anvil Industries heeft haar hoofdkantoor in Valkenswaard en heeft met haar verschillende bedrijven circa 400 medewerkers in dienst.

Bekijk hier de video: Anvil, Ondernemen met VADO

video-

Rationale investering VADO

Door de bundeling van de bedrijven in de ANVIL groep kunnen losse onderdelen en complete mechanische componenten worden ontworpen en gefabriceerd, in verschillende groottes en met een zeer grote nauwkeurigheid, ook in speciale metalen. Hiermee biedt Anvil Industries een one-stop-shop oplossing voor mechanische bewerkingen aan OEM’s en tier-1 bedrijven in semicon, optische en medische industrieën, food en aan diverse machinebouwers.
Voor meer informatie over Anvil Industries of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO,
Eric Liebers via e.liebers@vado.nl.

Laden ...
  • “Anvil Industries is een groep van bedrijven die elkaar naadloos aanvullen om de high tech industrie te bedienen”. Hoewel we als bedrijvengroep onder VADO vallen, hebben we een hoge mate van zelfstandigheid. Ondernemend gedrag wordt als uitgangspunt genomen voor een gezonde samenwerking."

    Jan AdamsAlgemeen directeurAnvil Industries
    Lees meer
    image-713