Culobel

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijvenoverzicht
Activiteiten
Metaalperserij gespecialiseerd in zwaar dieptrekwerk, assemblage en drukvaten
Cluster
Metaal/Kunststof
VADO deelneming sinds
1991 - heden

Culobel is een metaalperserij gespecialiseerd in zwaar dieptrekwerk van basismateriaal tot 12mm dikte en gericht op productie in grote series.

Het dieptrekken en ponsen gebeurt in alle metalen met eigen ontworpen stempels. Daarnaast verzorgt Culobel het ontwerp en de productie van drukvaten voor toepassingen in koeltechniek, warmtepompen, persluchttechniek. Culobel heeft naast haar hoofdvestiging in België (Hofstade-Aalst), productievestigingen in Tsjechië (Frýdlant n.O. ) en een sourcing en trading office in China (Suzhou). De onderneming heeft circa 240 medewerkers in dienst.

Rationale investering VADO

Culobel levert een aantal essentiële onderdelen in installaties voor airconditioning, perslucht en warmtepompen. Deze markten groeien.  Culobel is tier-1 leverancier van de grote fabrikanten in deze markten, die steeds meer onderdelen uitbesteden aan Culobel en zich zelf concentreren op de assemblage.

Voor meer informatie over Culobel of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Eric Liebers via e.liebers@vado.nl.

Laden ...
  • "Culobel behoort al bijna 30 jaar tot de VADO familie. Alleen dat al is uniek! Zelf sta ik al 25 jaar aan het hoofd van Culobel en heb altijd graag voor VADO gewerkt. De no-nonsense ondernemersmentaliteit spreekt me sterk aan. We zijn met Culobel de afgelopen 20 jaar sterk gegroeid en dit kon enkel door de persoonlijke steun en ruimte die je bij VADO met je bedrijf krijgt.”

    Mark D’HaeseCEOCulobel
    Lees meer
    image-1029