Rols Machineonderdelen

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijvenoverzicht
Activiteiten
Specialist in het verspanen van seriematige onderdelen.
Cluster
Metaal/Kunststof
VADO deelneming sinds
1999 - heden
Website

Rols is een specialist in het verspanen van seriematige onderdelen.

De onderneming vervaardigt mechanische onderdelen en complete samenstellingen van onderdelen in series van 100 tot 20.000 stuks. Rols beschikt over een uitgebreid geautomatiseerd machinepark voor verspanen (CNC bewerkingscentra draaien en frezen), plaatbewerking en lassen. Daarnaast beschikt Rols over een goed geoutilleerde assemblage-afdeling waar de gefreesde, gedraaide, gelaste en de plaatwerk-onderdelen kunnen worden samengesteld en getest. Rols, gevestigd in Geldrop, is ISO 9001 en 14000 gecertificeerd en heeft circa 100 medewerkers in dienst.

Rationale investering VADO

Het specialisme van Rols is een belangrijke versterking van onze groep Anvil Industries. In deze groep bundelen meerdere bedrijven hun kennis en ervaring in de productie van hoogwaardige mechanische componenten met hoge nauwkeurigheid. De bedrijven vullen elkaar naadloos aan op het gebied van engineering, verspanen, lassamenstellingen, plaatwerken, mechanische assemblage testen en cleanroom verpakken. Hiermee biedt Anvil Industries een one-stop-shop oplossing voor mechanische bewerkingen aan OEM’s en tier-1 bedrijven in semicon, optische en medische industrieën, food en aan diverse machinebouwers.

Voor meer informatie over Rols of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Eric Liebers via e.liebers@vado.nl.

Laden ...
  • “Met VADO heeft Rols Machineonderdelen al meer dan 20 jaar een aandeelhouder die aandacht en ruimte geeft aan onze business plannen. Deze lange termijn visie geeft ons een sterke uitgangspositie.”

    Jack VromansDirecteurRols Machineonderdelen
    image-721