Bato

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijvenoverzicht
Activiteiten
Producent hoogwaardige kunststof producten
Cluster
Metaal/Kunststof
VADO deelneming sinds
1996 - heden
Website

Bato Plastics ontwikkelt, produceert en distribueert (kunststof) producten voor de tuinbouwbranche, zoals teelttechnische producten (clips) en substraatbakken.

Daarnaast verricht Bato klant-specifiek kunststof spuitgietwerk, onder andere voor de electrotechnische industrie. De tuinbouwproducten worden wereldwijd geleverd via een zorgvuldig geselecteerd distributienetwerk. De producten worden toegepast in bijvoorbeeld de tomaten-, komkommer- en paprikateelt, maar ook in de sierteelt en teelt van zacht-fruit als aardbeien en bessen. Bato is gevestigd in Zevenbergen en heeft circa 35 medewerkers in dienst.

Rationale investering VADO

BATO is in de markt voor teelttechnische spuitgietproducten wereldwijd bekend. De innovatiegraad is hoog. Deze sterke marktpositie gecombineerd met de zeer efficiënte productiefaciliteit waar 24/7 artikelen worden geproduceerd met lage personeelsbezetting, maken dat Bato een sterk bedrijf is.

Voor meer informatie over Bato of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Eric Liebers via e.liebers@vado.nl.

Laden ...
  • “Vado maakt het mogelijk om te kunnen ondernemen met een hoge mate van persoonlijk familiegevoel, maar met de nodige expertise om te kunnen sparren op concernniveau. Dit haalt het beste in de ondernemer naar boven.”

    Gert-Jan SpieringsAlgemeen directeurBato
    Lees meer
    image-1030