Samen werken aan een duurzame groei

VADO is een Nederlandse investeringsmaatschappij die door de familie Van Doorne is opgericht na de verkoop van de DAF-bedrijven. De eigenheid van het familiebedrijf, het ondernemerschap en de interesse in techniek en innovatie vinden we daarom terug bij VADO. Onze focus ligt op bedrijven met een hart voor techniek die met hun innovatieve oplossingen toegevoegde waarde leveren aan mens en maatschappij.

Wij zijn een lange termijn investeerder en hechten grote waarde aan ondernemerschap. Ieder bedrijf krijgt de ruimte om door innovaties en overnames gezond verder te groeien. Ons team bestaat uit mensen met ruime ervaring in de industrie en met diepgaande interesse in technologie die ertoe doet.

Onze aanpak

VADO zoekt voortdurend naar interessante investeringsmogelijkheden in Nederland. Veelbelovende bedrijven die passen in onze portfolioclusters Toeleverbedrijven Metaal en Kunststof, Machine- en Apparatenbouw en Specialistische bedrijven.

Onze investeringen zijn gebaseerd op een lange termijn samenwerking waarbij het ondernemerschap alle ruimte krijgt om het bedrijf gezond verder te laten groeien. Dit doen we door bijvoorbeeld kapitaal in te brengen, te helpen bij investeringsbeslissingen, brengen specifieke expertise in en sparren graag met het management.

Ondernemende bedrijven

Metaal/Kunststof
Anvil Industries

Groep van bedrijven gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige mechanische componenten en samenstellingen

Specialist
CMC

Specialist in elektronische controle- en besturingssystemen voor air compressors

Metaal/Kunststof
Culobel

Metaalperserij gespecialiseerd in zwaar dieptrekwerk, assemblage en drukvaten