Winterwarm

Winterwarm

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijfsarchief
Activiteiten
Specialist in duurzame verwarmings- en verlichtingsoplossingen voor bedrijfsmatige omgevingen
Cluster
Machine- en Apparatenbouw
VADO deelneming sinds
1996 - heden

Winterwarm is specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van duurzame verwarmings- en verlichtingsoplossingen voor iedere bedrijfsmatige omgeving.

Winterwarm heeft meer dan 85 jaar ervaring in de branche en beschikt over een team van 90 collega’s, waaronder een uitgebreide R&D-afdeling. We bieden een breed scala aan verwarmings- en verlichtingsoplossingen waaronder elektrisch, hybride, watergevoed en gasgestookte luchtverwarming. Onder de naam WinLed verkoopt Winterwarm ledverlichting om zo een duurzaam pakket te kunnen leveren.

Als specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van duurzame verwarmings-en verlichtingsoplossingen voor bedrijfsmatige omgevingen, ligt onze uitdaging in het voortdurend onderzoek doen naar nieuwe technologieën om onze producten efficiënter te maken en tegelijkertijd milieuvriendelijk te blijven.

Winterwarm past zich aan diverse omgevingen aan en biedt oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het verwarmen en verlichten van grote bedrijfshallen, retail locaties, recreatieve ruimtes of stallen en tuinkassen, wij hebben de expertise en het assortiment om aan elke vraag te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze sterke focus op servicegerichtheid, waardoor elke klant volledig tevreden is met hun verwarmings- en/of verlichtingsoplossingen. Met ons uitgebreide team, staan we garant voor advies op maat en uitstekende service.

Rationale investering VADO

Winterwarm is een prachtig maakbedrijf dat qua traditie en marktpositie perfect past bij VADO. Door technisch leiderschap heeft Winterwarm een voorsprong op de concurrentie en door innovatie zullen de duurzame verwarmings- en verlichtingsoplossingen van Winterwarm ook in de energie-transitie een sterke positie blijven innemen in de markt.

Voor meer informatie over Winterwarm of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Eric Liebers via e.liebers@vado.nl.

Laden ...
  • “Winterwarm is al jarenlang een hecht team dat met passie voor innovatie en duurzame oplossingen een belangrijke bijdrage levert aan de huidige Energietransitie in Europa. Wij hebben de afgelopen jaren via eigen ontwikkeling nieuwe duurzame producten en technieken geïntroduceerd. VADO geeft ons de nodige vrijheid en ruimte om te blijven ondernemen en daarnaast het vertrouwen met de investering in ons nieuwe duurzame pand in Winterswijk. Hiermee zijn we op alle fronten klaar voor de toekomst.”

    Taeke MeerveldAlgemeen directeurWinterwarm
    image-2528

Andere bedrijven uit dit cluster

EMD Tooling
Machine- en Apparatenbouw
EMD Tooling

Specialistische leverancier van hoogwaardige industriële gereedschappen

VADO participaties
Machine- en Apparatenbouw
Verhoeven

Specialist in interne handling- en transportsystemen en turnkey oplossingen voor de industriële bakkersmarkt

Orangeworks production lines Food industry
Machine- en Apparatenbouw
Orangeworks

Orangeworks ontwikkelt en produceert hoogwaardige procesinstallaties en productie-equipment voor tal van gerenommeerde FMCG-producenten wereldwijd. Maatwerkoplossingen voor de productie van zoetwaren,…