VADO participaties

Verhoeven

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijfsarchief
Activiteiten
Specialist in complexe product- handling en transportsystemen
Cluster
Machine- en Apparatenbouw
VADO deelneming sinds
1996 - heden

De Verhoeven Family of Companies ontwikkelt, produceert en levert systemen voor intern transport, opslag en material handling, en maatwerkapparatuur. De Verhoeven Family of Companies is het moederbedrijf van twee innovatieve bedrijven: Verhoeven Material Handling Family en Verhoeven Bakery Equipment Family.

Verhoeven Material Handling Family produceert alles op maat voor de interne handling- en transportsystemen in de nieuwe en/of bestaande productieomgeving van uw bedrijf. Onze interne experts zoeken de kortste, meest efficiënte manieren om de handling en het transport van uw producten te realiseren.

Verhoeven Bakery Equipment Family levert turn-key projecten en maakt daarbij gebruik van de kennis en expertise van haar vier specialistische dochterondernemingen: BVT Dough Process Solutions, waar lamineer en deegband verwerkingslijnen geproduceerd worden; Newcap Industrial Handling Solutions die geavanceerde handling-machines levert; Vacuum Cooling & Baking Solutions die een methode ontwikkeld heeft waarmee de vacuümkoeltechniek op grote schaal op deegproducten kan worden toegepast; en Bakepack End of Line Solutions waar op maat gemaakte, totale systeemintegratie ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd wordt. Verhoeven heeft haar hoofdkantoor in Oss en heeft ca. 125 medewerkers in dienst.

Rationale investering VADO

De combinatie van een sterke klantenfocus en grote innovatiekracht heeft Verhoeven in staat gesteld om zich te ontwikkelen van een allround machinebouwer naar een wereldwijde aanbieder van totaaloplossingen in diverse specialistische segmenten. Niet alleen heeft het management zo de strategische positie aanmerkelijk versterkt maar ook de jaarlijkse omzetgroei en het rendement zijn van een ongeëvenaard niveau. Het bedrijf is een mooi platform gebleken voor een buy & build strategie in machinebouw voor de food en het verschaft VADO tevens een netwerk in de machinebouw in het algemeen. Lees over de strategische overname van Van den Akker Electric Engineering door Verhoeven.

Voor meer informatie over Verhoeven of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Aart Fortanier via a.fortanier@vado.nl.

Bekijk hier de video: Verhoeven, Ondernemen met VADO.

video-
Laden ...
  • “Een ideale situatie. We krijgen de ruimte en vrijheid om binnen de VADO-organisatie zelfstandig te ondernemen en onze eigen identiteit te behouden, waardoor het familiekarakter van ons bedrijf bewaard blijft!”

    Hans StoopAlgemeen directeurVerhoeven
    Directie Verhoeven

Andere bedrijven uit dit cluster

EMD Tooling
Machine- en Apparatenbouw
EMD Tooling

Specialistische leverancier van hoogwaardige industriële gereedschappen

Winterwarm
Machine- en Apparatenbouw
Winterwarm

Specialist in duurzame verwarmings- en verlichtingsoplossingen voor bedrijfsmatige omgevingen

Orangeworks production lines Food industry
Machine- en Apparatenbouw
Orangeworks

Orangeworks ontwikkelt en produceert hoogwaardige procesinstallaties en productie-equipment voor tal van gerenommeerde FMCG-producenten wereldwijd. Maatwerkoplossingen voor de productie van zoetwaren,…