CAS

Video Contour AS - Waarde creëren door continu te innoveren

Investeren in ondernemen
Terug naar nieuwsarchief

Waarde creëren door continu te innoveren
Succesvol kunnen zijn in uitdagende markten vraagt om voortdurende innovatie. Hoe doe je dat als  bedrijf in veeleisende en snel veranderende markten als Energie, Datacenters, Defensie en Intralogistiek. Contour Advanced Systems, sinds 2001 deelneming van VADO, laat zien hoe dat kan. Contour AS is een innovatieve systemintegrator van mechatronische modules en -systemen. Om haar klanten nieuwe innovaties te kunnen bieden, werkt ze nauw samen met andere bedrijven. Als systemintegrator is Contour AS bij uitstek in staat om allerlei technologieën aan zich te koppelen en te integreren.

‘Zonder duurzaam ondernemen, geen ondernemen’
Eric Klaassen, CEO van Contour Advanced Systems, is uitgesproken over het belang van duurzaamheid voor zijn onderneming. ‘Zonder duurzaam ondernemen, geen ondernemen’, is zijn stelling. Geen theoretische beschouwingen, maar op een concrete manier invulling geven aan visie en ambitie. Of het nu gaat om het elektrisch gaan rijden met eigen auto’s of het onderzoeken van de impact van eigen bestaande producten op de levenscyclus van een project. Bijvoorbeeld door via slimmere koeltechnieken het energiegebruik van grote energiegebruikers als datacenters omlaag te brengen en daarmee een forse bijdrage te kunnen leveren aan het reduceren van de CO2-uitstoot.

VADO ondersteunt de verdere groei van de onderneming
“VADO denkt constructief met ons mee hoe we Contour AS op een verantwoorde manier verder kunnen laten groeien. Met een visie die zeker gericht is op de langere termijn, met aandacht voor duurzame continuïteit. Natuurlijk willen wij groeien, omdat we daarmee onze impact kunnen vergroten en onze rol in de marktsegmenten waarin we actief zijn kunnen verstevigen. Maar dat gaat veel verder dan alleen maar groeien in omzet. Wij voelen ons daarom prima thuis bij VADO”, aldus Eric Klaassen.

Ondernemen met VADO
VADO investeert graag in innovatieve, technische (familie)bedrijven. Hoe we dat doen? Bekijk de video’s die we samen met onze deelnemingen maken onder de noemer: ‘Ondernemen met VADO’ en lees er meer over in ons artikel ‘Bedrijf verkopen; hoe VADO je bedrijf verder kan helpen’. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking!