Terug naar Video's

Bedrijfsvideo Pekago – Ondernemen met VADO

Als lange termijn investeerder werken wij graag samen met ondernemers aan het succes van hun bedrijf. Door samen te ondernemen en te bouwen. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemerschap, samenwerking en duurzame groei van onze bedrijven. Over de samenwerking binnen VADO hebben onze bedrijven een duidelijke mening. Dat laten we op onze website zien en via korte bedrijfsimpressies zoals de video over Pekago Covering Technology, specialist in de ontwikkeling en productie van kunststof behuizingen en technische spuitgietonderdelen.

VADO ondersteunt haar participaties op een manier die het beste past bij de situatie waarin het bedrijf verkeert. Bijvoorbeeld door samen met het management te sparren, door te investeren, te financieren en door bijvoorbeeld een sterk cluster van bedrijven te bouwen via een buy & build strategie.

Focus op maakbedrijven met MKB-omvang

Het VADO portfolio van bedrijven bestaat uit drie clusters: Toeleverbedrijven Metaal & Kunststof, Machine- en Apparatenbouw en Specialistische bedrijven. VADO is met name geïnteresseerd om te investeren in bedrijven die in eindmarkten als semicon, medical, analytical, pharma, food, transport, defensie en intra-logistiek actief zijn. De omzet van de bedrijven waarin VADO investeert ligt meestal in de range van 5 tot 50 miljoen euro. Groot genoeg om een professionele en bepalende speler in een niche te zijn. Klein genoeg om snel en flexibel te reageren op kansen en ontwikkelingen en via korte lijnen snel beslissingen te nemen.