Rendon

Rendon

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijfsarchief
Activiteiten
Bouwkundig renovatie- en onderhoudsspecialist
Cluster
Specialist
VADO deelneming sinds
1996 - 2022

Rendon Onderhoudsgroep is een bouwkundige onderhouds- en renovatiespecialist met een brede dienstverlening op het gebied van duurzame renovatie en herbestemming, dagelijks onderhoud, gevelrenovatie, betonrenovatie en schilderwerk.

 

Verder hoort ook specialistisch onderhoud, inspectie en bouwkundig advies tot de dienstverlening. Op elke vraag over onderhoud aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen heeft Rendon een antwoord: van klein bouwkundig onderhoud tot de complete energetische renovatie van woningen, wijken en flatgebouwen, maar ook gevelrenovatie voor kantoorpanden, vloercoating van parkeergarages en brandveiligheid van overheids- en onderwijsinstellingen.

De oorsprong van deze onderhouds- en renovatiespecialist ligt bij vijf specialistische bedrijven die vanaf 1997 intensief samenwerken en sinds 2009 zijn verenigd in de landelijk opererende Rendon Onderhoudsgroep. Rendon heeft haar vestigingen in Arkel, Eindhoven en Voorburg en heeft ruim 150 medewerkers in dienst.

In 2022 is Rendon overgenomen door Caspar de Haan onderhoud & renovatie.

Rationale investering VADO

De bestaande kantoor- en woningvoorraad in Nederland is tientallen malen groter dan het aantal dat jaarlijks nieuw gebouwd wordt. Deze bestaande gebouwen dienen onderhouden te worden en – mede gedreven door alle wensen en vereisten met betrekking tot duurzaamheid – gerenoveerd te worden. In deze markt is ruimte voor specialisatie, maatwerk en klantgerichtheid waardoor Rendon zich kan onderscheiden en bovengemiddelde rendementen kan halen.

Voor meer informatie over Rendon of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Rudi Dagevos via r.dagevos@vado.nl.

Laden ...
  • “VADO geeft ons alle ruimte om te ondernemen, en ondersteunt waar nodig. Een aanpak die naadloos aansluit bij een family office met een lange termijn visie.”

    Tom HeintjesAlgemeen DirecteurPekago
    Tom Heintjes

Andere bedrijven uit dit cluster

KleinPoelhuis
Specialist
Klein Poelhuis

Klein Poelhuis levert totaaloplossingen in de installatietechniek voor woningbouw, utiliteit en industrieel onderhoud. Verkocht in 2020 aan VDK Groep.