Rendon

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijvenoverzicht
Activiteiten
Bouwkundig renovatie- en onderhoudsspecialist
Cluster
Bouw
VADO deelneming sinds
1996 - heden

De Rendon Onderhoudsgroep is een middelgrote bouwkundige onderhouds- en renovatiespecialist met een brede dienstverlening op het gebied van renovatieprojecten, planmatig onderhoud, service- en mutatieonderhoud en van diverse specialistische onderhoudstechnieken.

Verder worden ook inspecties uitgevoerd en bouwkundige adviezen gegeven. Rendon heeft voor elke vraag over werkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen een antwoord: van de complete renovatie van woningen, bedrijfsonroerendgoed, flatgebouwen of parkeergarages tot klein bouwkundig onderhoud.

De oorsprong van de Rendon Onderhoudsgroep ligt bij vijf specialistische bedrijven die vanaf 1997 intensief samenwerken en sinds 2009 zijn verenigd in de landelijk opererende Rendon Onderhoudsgroep. Rendon heeft haar hoofdkantoor in Arkel en heeft ca. 150 medewerkers in dienst.

Rationale investering VADO

De bestaande kantoor- en woningvoorraad in Nederland is tientallen malen groter dan het aantal dat jaarlijks nieuw gebouwd wordt. Deze bestaande gebouwen dienen onderhouden te worden en – mede gedreven door alle wensen en vereisten met betrekking tot duurzaamheid – gerenoveerd te worden. In deze markt is ruimte voor specialisatie, maatwerk en klantgerichtheid waardoor Rendon zich kan onderscheiden en bovengemiddelde rendementen kan halen.

Voor meer informatie over Rendon of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO, Rudi Dagevos via r.dagevos@vado.nl.

Laden ...
  • “VADO geeft Rendon alle ruimte om te ondernemen, en ondersteunt waar nodig. Een aanpak die naadloos aansluit bij een family office met een lange termijn visie.”

    Tom HeintjesAlgemeen DirecteurRendon
    image-726

Andere bedrijven uit dit cluster