Diesel Testbank E

Diesel Büchli

Investeren in ondernemen
Terug naar bedrijfsarchief
Activiteiten
Brandstofsysteemspecialist voor dieselmotoren
Cluster
Specialist
VADO deelneming sinds
2004 - heden

Diesel Büchli is een brandstofsysteemspecialist met als kernactiviteit het repareren, reviseren van brandstof inspuitpompen en injectoren voor dieselmotoren.

Daarnaast heeft Diesel Büchli een uitgebreid ruilsysteem pompen, injectoren en roetfilters voor snelle levering die in eigen beheer geproduceerd worden. Diesel Büchli beschikt over de modernste techniek voor storingsdiagnose en reparatie aan brandstof- en motormanagementsystemen. Roetfilterreiniging en levering van roetfiltersystemen completeren het specifieke vakgebied. Diesel Büchli, met circa 40 medewerkers, heeft haar hoofdvestiging in Harderwijk en een zelfstandig filiaal in Antwerpen.

Laden ...
  • “Dat VADO uiteindelijk een familiebedrijf is van ondernemers merk je heel duidelijk in de benadering naar ons als deelneming. Vrijheid van handelen, verantwoordelijkheid krijgen en vertrouwen genieten vind ik heel waardevol.”

    Hans GerritsAlgemeen directeurDiesel Büchli
    Hans Gerrits

Rationale investering VADO

Diesel Büchli is één van de bedrijven in de portfolio van VADO die sterke verwantschap heeft met de geschiedenis van DAF. De expertise op het gebied van revisie van dieselmotoren is nog voor vele jaren van belang voor de automotive markt. Diesel Büchli is een gezonde zelfstandige onderneming die actief bezig is om haar geografische voetprint verder te vergroten.

Lees hier over de overname van Romotech door Diesel Büchli.

Voor meer informatie over Diesel Büchli of één van onze andere participaties kunt u contact opnemen met VADO,
Wim Havekes via w.havekes@vado.nl.

Laden ...
  • “De passie voor mooie techniek bij alle medewerkers in ons hele bedrijf is heel duidelijk zichtbaar en ook voelbaar voor onze klanten en spreken hiervoor vaak hun waardering uit. Dat maakt me trots.”

    Hans de KamAlgemeen DirecteurDiesel Büchli
    Hans de kam

Andere bedrijven uit dit cluster

Airmatics Engineer
Specialist
CMC

Specialist in elektronische controle- en besturingssystemen voor air compressors

Meller
Specialist
Meller

Specialist in engineered product transfer solutions for the transport industry