Slagman Marlon light

Anvil Industries neemt Slagman Groep over

Investeren in ondernemen
Terug naar nieuwsarchief

Overname Slagman Groep door VADO-deelneming Anvil Industries

Anvil Industries breidt groep van technologiebedrijven uit met Slagman Groep.

Anvil Industries, een onderneming van investeringsmaatschappij VADO Beheer, heeft met de overname van Slagman Groep uit Doetinchem haar groep van technologiebedrijven verder uitgebreid. Slagman richt zich op complexe mechanische bewerkingen (waaronder laserlassen) en het ontwerpen en compleet vervaardigen van complexe frames, modules en machines. Verder beschikt de onderneming over hoogwaardige faciliteiten voor kwaliteitscontrole en -borging.

Slagman heeft veelzijdige productiefaciliteiten waardoor zij het ontwerp en de productie van enkelstuks en kleine series van producten met een grote complexiteit qua vorm, materiaal en toleranties in eigen huis kan uitvoeren. Hierdoor kan Slagman zeer snel modificaties uitvoeren of prototypes en nul-series produceren. Klanten worden hierdoor in staat gesteld om hun ontwerpen te valideren en aan te passen voordat ze naar grootschalige productie overgaan. Slagman is actief in meerdere sectoren, waaronder speciaalmachinebouw, procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie, (nucleair) medische wereld, automotive sector en de lucht- en ruimtevaart.

Binnen VADO bundelt een groep van hoogwaardige hightech-ondernemingen hun competenties op het gebied van complexe mechanische bewerkingen onder Anvil Industries. Met haar hooggespecialiseerde activiteiten sluit Slagman daar prima op aan.

Jan Adams, CEO van Anvil Industries: “Slagman is een mooie onderneming die beschikt over hoogwaardige productietechnologieën. Met deze overname breiden we onze groep van technologiebedrijven uit met een specialist die onder andere sterk is in complexe framebouw, QRM en prototyping. Van deze specialismen zullen nu ook de opdrachtgevers van de andere Anvil-bedrijven kunnen gaan profiteren.

Voor de Anvil-bedrijven zijn de prototyping activiteiten van Slagman een belangrijke toevoeging omdat we hiermee onze bedrijven, die ingericht zijn om hogere series te maken, kunnen ontlasten. De synergievoordelen van Slagman met de bedrijven in onze Anvil Industries Groep zijn daarom heel interessant en zorgen ervoor dat we onze rol als technology partner voor onze opdrachtgevers steeds verder kunnen uitbouwen.”

 

Over Slagman Groep

Slagman Groep richt zich op complexe mechanische bewerkingen (waaronder laserlassen) en het ontwerpen en compleet vervaardigen van complexe frames, modules en machines. Slagman is gespecialiseerd in Quick Response Manufacturing (QRM) en het snel kunnen ontwerpen en produceren van prototypes.

Slagman, gevestigd in Doetinchem, heeft veelzijdige productiefaciliteiten waardoor zij het ontwerp en de productie van enkelstuks en kleine series van producten met een grote complexiteit qua vorm, materiaal en toleranties in eigen huis kan uitvoeren. Hierdoor kan Slagman zeer snel modificaties uitvoeren of prototypes en nul-series produceren. Klanten worden hierdoor in staat gesteld om hun ontwerpen te valideren en aan te passen voordat ze naar grootschalige productie overgaan. Verder beschikt de onderneming over hoogwaardige faciliteiten voor kwaliteitscontrole en -borging.

Meer informatie: www.slagmangroep.nl